Buitenschrijnwerk

Gevelbekleding

Ramen, buitendeuren en poorten dragen niet alleen bij aan de stijl van woning. Ze zijn van uiterst belang voor een goede isolatie en houden ongewenst indringers buiten. Het is dus meer dan terecht dat je hier even bij stil staat. Voor je buitenschrijnwerk krijg je de keuze uit verschillende materialen (hout, aluminium en PVC). Daarnaast kan je ook voor het plaatsen van een droom terras of gevelbekleding in hout terecht bij Interieurwerken Kevin De Wolf.  

Hout blijft een vaste waarde voor het vervaardigen van ramen en deuren. Het geeft een warme, natuurlijke en charmante uitstraling en heeft een hoge isolatiewaarde. Enig nadeel: hout vraagt onderhoud. Aluminium daarentegen vraagt geen onderhoud. Het is een licht maar tegelijk sterk metaal die bij veel projecten veelvuldig ingezet wordt bij bouw, industrie en andere sectoren. Aluminium heeft daarnaast een iets modernere uitstraling. PVC ook wel polyvinylchloride genoemd, is een veelzijdig materiaal dat gebruikt kan worden voor ramen, deuren, gevelbekleding, vloeren en buizen en heeft een uitstekende isolatiewaarde.  

Vrijblijvende offerte?

Een offerte is vrijblijvend en kosteloos. Interieurwerken De Wolf gaat aan de slag met je aanvraag en komt een eerste keer bij je langs om het project te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Na het opmeten van de maten wordt vrijblijvend een 3D ontwerp gemaakt van het project met bijhorende offerte. Met andere woorden: je weet precies wat je krijgt en hoeveel alles zal kosten.   

Na goedkeuring van de offerte bekijken we op welke datum we van start kunnen gaan met het project. Of dit nog gaat over een groot of klein project. Het doel van Kevin is een tevreden klant.