Wie zijn wij?

Maatwerk_1

Interieurwerken De Wolf houdt zich als professioneel schrijnwerker hoofdzakelijk bezig met schrijnwerken op maat. Dit voor zowel binnen als buitenprojecten. Als stielman binnen zijn vak staat Kevin voor je klaar met professioneel advies, kennis en kunde. Met duurzame innovatie technieken en de juiste professionele materialen garandeert Interieurwerken De Wolf kwaliteit en vakwerk. Dit in combinatie met een flexibele service.  

In het Meetjesland (Meer bepaald de regio Maldegem – Eeklo) is Interieurwerken De Wolf dan ook de referentie op vlak binnen en buitenschrijnwerk. Met zijn eigen vakkennis verwerkt Kevin je project van begin tot einde.  

Waarom De Wolf?

Kies je voor Interieurwerken De Wolf, dan kies je voor vakkennis. Dankzij de jaren lange ervaring van Kevin zorgt hij ervoor dat jouw project tot in het kleinste detail is afgewerkt. Daarom werkt hij alleen maar met professionele materialen en erkende merken.

Interieurwerken De Wolf bezorgt jou na een kennis makend gesprek een vrijblijvend 3D ontwerp van jouw project. Zo krijg je volledig inzicht in de uit te voeren werken. Na goedkeuring kan jij beginnen dromen en Kevin beginnen aan het werk.

Door te kiezen voor Interieurwerken De Wolf investeer je in de plaatselijke gemeenschap. Zo steun je niet alleen je buurt, je draagt ook nog eens je steentje bij aan de lokale economie.