Binnenschrijnwerk

Zolderkamer

Echte schoonheid zit vanbinnen. Ook binnenshuis verdient je woning of interieur een professionele aanpak. Is het nu voor maatkasten, tv-meubilair, trappen, laminaat of parket, elke project verdient dezelfde zorg. Als ervaren timmerman neemt Interieurwerken De Wolf je volledig huis onder handen met zijn professionele kunde en kennis. Samen met jou realiseert Kevin je droomproject. Dit zowel voor kleine als grote projecten. Van ingewerkte kasten tot het plaatsen van keukens 

Vrijblijvende offerte?

Een offerte is vrijblijvend en kosteloos. Interieurwerken De Wolf gaat aan de slag met je aanvraag en komt een eerste keer bij je langs om het project te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Na het opmeten van de maten wordt vrijblijvend een 3D ontwerp gemaakt van het project met bijhorende offerte. Met andere woorden: je weet precies wat je krijgt en hoeveel alles zal kosten.   

Na goedkeuring van de offerte bekijken we op welke datum we van start kunnen gaan met het project. Of dit nog gaat over een groot of klein project. Het doel van Kevin is een tevreden klant.